Biarritz kallade på oss och bilen bar neråt.Ja, du läste rätt – vi är på plats i Sydfrankrike med Surfakademin och lagar mat i hela fem veckor. Vad vi har gett oss in på? Något alldeles, alldeles magiskt om du frågar oss.Ett kulinariskt äventyr i Ciboure. Vi har landat i den charmiga lilla byn Ciboure, där vi bor i en mysig lägenhet men tillbringar dagarna på ett riktigt slott – Chateau Sainte Anne. Ja, ett slott! Omgivet av blomster, hästar och åsnor, svalkande pool och stora rovfåglar som svävar över slottsgården. Det är något med energin här. Det känns som en dos old money möter surfspirit, och vi känner oss hedrade att stå bakom spisarna just här. Från långbord till brunch – matupplevelser utöver det vanliga. Varje dag får vi laga stora bruncher och kvällsmiddagar för underbara människor som samlats här för surf, gemenskap och upplevelser. Att få duka upp långbord i solnedgången och servera rätter med lokala råvaror är inget annat än en dröm. Under de här veckorna kommer vi att bjuda på sydfranska och medelhavsinspirerade smaker. Vi snackar: Grillad fisk och skaldjur, matiga fräscha sallader, röror, bröd, mustiga soppor och färgstarka grillade grönsaker. Och ja, allt annat som kan tänka mätta en hungrig, surfande själ efter timmar i vattnet. Att få laga mat i den här miljön – med havet, solen och slottsliv som kuliss – är ren och skär lyx. To be continued! Bilder: @denisedelles